Prachtige tanden met Richard Kleinsman

Merkt u dat uw tanden langzaam maar zeker minder mooi worden? Dit is het gevolg van een natuurlijk proces waarbij uw tanden langzaam maar zeker slijten. Het slijten is onder andere te wijten aan eten en drinken, maar ook aan knarsen met uw tanden en de zuren die u onder andere via uw voedsel binnenkrijgt. Tandartsenpraktijk Richard Kleinsman heeft een effectieve methode ontwikkeld om deze slijtage tegen te gaan. Met behulp van de door Kleinsman en zijn personeel ontwikkelde KL2-facing zien uw tanden er straks weer precies zo uit als vroeger: mooi, sterk en gezond! U vindt het Kleinsman Dental Center niet ver van de grens in het Duitse Bocholt. Nederlandse gasten zijn hier van harte welkom, maar ze kunnen ook terecht bij de speciale studio in Naarden, waar u met dezelfde zorg en aandacht wordt behandeld.

Laat uw tanden eens echt goed behandelen
Bij het Kleinsman Dental Center, dat u terugvindt op kleinsman.de/nl, krijgen uw tanden de zorg die ze verdienen. U wilt toch ook dat uw tanden er stralend uit blijven zien, of dat ze weer de uitstraling krijgen van vroeger? Kleinsman Dental Center heeft ruim 20 jaar ervaring met het verzorgen van tanden. Door de jaren heen is de kliniek gegroeid en heeft men eigen technieken ontwikkeld. Neem bijvoorbeeld de KL2-facing. Elke facing wordt bij Kleinsman individueel geproduceerd, helemaal op de maat die uw tanden oorspronkelijk hadden. De originele maat, kleur en stand van uw tanden wordt zo hersteld. met als gevolg dat u weer een stralende glimlach kunt laten zien!

Een intake gesprek bij Kleinsman Dental Center
U bent altijd welkom bij Kleinsman Dental Center voor een kosteloze intake. Hier bekijken de experts van Kleinsman uw tanden en maken ze een inschatting hoeveel werk er nodig is om uw tanden weer te laten stralen. Er wordt een offerte gemaakt en een behandelplan opgesteld, aan de hand waarvan u verdere afspraken in kunt plannen. Het mooie aan de KL2-facings van Kleinsman is het feit dat ze er niet alleen fantastisch uitzien, maar dat uw originele tanden er ook niet voor bewerkt hoeven te worden. Onze techniek is de perfecte methode om ervoor te zorgen dat u straks weer die echt stralende glimlach kunt laten zien! U vindt onze contactinformatie en meer informatie over onze praktijk op kleinsman.de/nl.