De KL2-facings

Het is een van die onvermijdelijke zaken die iedereen in zijn of haar leven meemaakt: slijtage aan de tanden. Deze slijtage is onvermijdelijk, doordat er in uw voedsel zuren zitten die uw tanden aantasten. Maar ook tandenknarsen doet een aanslag op uw tanden, waarbij er nog wel meer manieren zijn te bedenken waardoor uw tanden door de jaren heen steeds een beetje minder mooi worden. Dit is wel een proces dat heel geleidelijk is. Het is dan ook niet zo dat u elke dag in de spiegel ziet dat uw tanden een stukje minder groot zijn geworden. Toch is het wel een proces dat ervoor zorgt dat u misschien met minder groot enthousiasme uw tanden laat zien als u lacht. Dit is een gevolg dat de specialisten van Kleinsman Dental Center graag willen voorkomen. Hiervoor hebben Kleinsman en zijn experts een unieke techniek ontwikkeld: de KL2-facings.

Uw tanden weer als nieuw met KL2-facings
Richard Kleinsman heeft zich ten doel gesteld om ervoor te zorgen dat iedereen weer net zo stralend kan glimlachen als vroeger. Het proces waarbij tanden langzaam maar zeker slijten kan niet worden stopgezet, maar met behulp van de speciale KL2-facings van Kleinsman zien uw tanden er straks weer helemaal perfect uit. Na een gratis intake gesprek wordt gekeken hoe de facings er uit moeten komen te zien, zodat ze ervoor zorgen dat uw tanden er weer helemaal als vroeger uitzien. De facings worden door de technici van het Kleinsman Dental Center helemaal op maat gemaakt. Bij Kleinsman vindt u geen standaard maten, maar facings die perfect op uw tanden aansluiten.

Ook een gratis intake gesprek?
Op de website van Kleinsman Dental Centerm, te vinden op kleinsman.de/nl, vindt u alle contactinformatie van deze specialisten. Zo kunt u eenvoudig contact opnemen voor het maken van een intake gesprek. Bij dit gesprek wordt gekeken hoe Kleinsman u kan helpen en wat voor kosten dit met zich mee gaat brengen. Aan de hand hiervan wordt een behandelplan opgesteld. U vindt Kleinsman Dental Center vlak over de grens in het Duitse Bocholt, maar Kleinsman opende ook een speciale praktijk in Naarden. Bij allebei deze praktijken bent u uiteraard van harte welkom.